Gabriel napisał:
platekslawomir napisał:Dziękuję, jestem teraz w Polsce i chcę ponaprawiać te usterki, mam nadzieję, że nie bedzie problemu aż dojadę do Bergen, ktoś mi mówił, że mam miesiąc na naprawy od momentu kontroli?
NO
TO
Narobiłeś sobie Bigosu ...!!!
---
OD 1 kwietnia Twoje Auto nie ma prawa poruszać się po żadnej drodze Państwowej w Żadnym PAŃSTWIE na terenie Unii oraz Państw stowarzyszonych ...!!!
---
Ponieważ nie masz aktualnego przeglądu , to tym samym nie masz i aktualnego UBEZPIECZENIA ...!!! .
Wiem to akurat z autopsji .
---
Ja miałem przekroczony tylko JEDEN dzień w Terminie przeglądu i DOSTAŁEM
"Liścik Miłosny" od statens vegvesen z ostrzeżeniem ... w TYM ROKU ...!!.
---
Teraz módl się o szczęście ...
I zaraz po przekroczeniu granicy norweskiej , WAL do najbliższej stacji diagnostycznej na przegląd .
---
Nie prawdą jest to , co napisałeś o Miesięcznym czasie , na usunięcie usterek ...!!!
---
Ponieważ w Norge przegląd można wykonać już na PÓŁ ROKU PRZED TERMINEM ..!!!
i wtedy , owszem można jeździć do woli i naprawiać ile się chce ...!!! .
JEDNAK bezwzględnie nie można przekroczyć terminu końcowego daty przeglądu ...
Jeżeli tak się jednak stanie ...
To tak jak pisałem
TRZEBA WYKUPIĆ CZERWONE TABLICE DZIENNE / to jest nadzwyczajne zezwolenie i osobne ubezpieczenie auta /
ECH
To bede musial jak tylko przekrocze granice odwiedzic jakis warsztat i isc na przeglad auta, Dziekuje za te informacje,
platekslawomir napisał:Dziękuję, jestem teraz w Polsce i chcę ponaprawiać te usterki, mam nadzieję, że nie bedzie problemu aż dojadę do Bergen, ktoś mi mówił, że mam miesiąc na naprawy od momentu kontroli?
NO
TO
Narobiłeś sobie Bigosu ...!!!
---
OD 1 kwietnia Twoje Auto nie ma prawa poruszać się po żadnej drodze Państwowej w Żadnym PAŃSTWIE na terenie Unii oraz Państw stowarzyszonych ...!!!
---
Ponieważ nie masz aktualnego przeglądu , to tym samym nie masz i aktualnego UBEZPIECZENIA ...!!! .
Wiem to akurat z autopsji .
---
Ja miałem przekroczony tylko JEDEN dzień w Terminie przeglądu i DOSTAŁEM
"Liścik Miłosny" od statens vegvesen z ostrzeżeniem ... w TYM ROKU ...!!.
---
Teraz módl się o szczęście ...
I zaraz po przekroczeniu granicy norweskiej , WAL do najbliższej stacji diagnostycznej na przegląd .
---
Nie prawdą jest to , co napisałeś o Miesięcznym czasie , na usunięcie usterek ...!!!
---
Ponieważ w Norge przegląd można wykonać już na PÓŁ ROKU PRZED TERMINEM ..!!!
i wtedy , owszem można jeździć do woli i naprawiać ile się chce ...!!! .
JEDNAK bezwzględnie nie można przekroczyć terminu końcowego daty przeglądu ...
Jeżeli tak się jednak stanie ...
To tak jak pisałem
TRZEBA WYKUPIĆ CZERWONE TABLICE DZIENNE / to jest nadzwyczajne zezwolenie i osobne ubezpieczenie auta /
ECH
To bede musial jak tylko przekrocze granice odwiedzic jakis warsztat i isc na przeglad auta, Dziekuje za te informacje,